Tajná procházka

Tajná procházka

Anotace: V cizím městě

V cizím městě v davu cizích lidí
tam kde Tě nikdo neuvidí
budem chodit sem a tam
léčit si unavené duše
nevěřit že vše je pouhý klam
a bude nám to slušet

pudinková barva toho dne
a vůně zvýšeného tepu
ty konečně vedle mne
a já se trémou klepu

máme stejnou nemoc srdeční
s šedočerným pozadím
dnes vyženu dny smuteční
a svoji lásku pohladím
Autor Akyš, 24.05.2010
Přečteno 350x
Tipy 7
Poslední tipující: Divoženka1, Sisinka, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máme stejnou nemoc srdeční
s šedočerným pozadím,
snad přetnu šňůru smuteční
a svoji lásku pohladím.

velmi pěkně vyjádřené!
:-)

26.05.2010 09:50:00 | Sisinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí