ty jsi já....?

ty jsi já....?

Anotace: ..

Je štěstí mé snad štěstím tvým...?,
je bolest má bolestí tvou...?,
když vzhůru jsem,tak snad jen sním,
a sny své opředené tmou,
já toužím probudit se snad,
a z očí setřít pavučinu,
chci v těle ukojit svůj hlad a pohár do dna pít,
chci ukrýt sebe na vteřinu a rosou v trávě být,
chci něžnosti a doteky,
chci vášní zase vzplát,
chci žít a umřít na věky,
chci pro lásku se rvát..
Má duše stále ztracená,
mé srdce místo k ukojení,
co vzplane jako světlo denní,
když smí se smát, když smí tě hřát....
Autor lovelienka, 24.05.2010
Přečteno 348x
Tipy 4
Poslední tipující: ta.cupka., Boudicca, Květka Š., P.P.S.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí