Včelko!

Včelko!

Anotace: bzz

Posílám po tobě, včelko,
pozdrav Tvému včelaři.
Usměj se na něj a polechtej
ho za mě na tváři.

Zabzuč mu do ouška
Tvou včelí písničku,
zeptej se ho, zda mě má rád
ještě aspoň trošičku.

Vyřiď mu mé pozdravy,
má milá včeličko,
až zase přiletíš,
řekneš mi všecičko?

Vrátíš se s odpovědí,
nebo umřeš v útoku
na nos medvědí?

Musíš se vrátit,
slyšíš včeličko?
Já tady jinak umřu,
brzo, brzičko...
Autor A'tuin, 27.05.2010
Přečteno 345x
Tipy 7
Poslední tipující: Alfie, Giginka, Zefi, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nene, už nepřiletí...

16.06.2010 20:43:00 | A'tuin

Přiletí! :o)

01.06.2010 23:55:00 | Giginka

Jistě přiletí:)

28.05.2010 04:56:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí