Sám na lásku

Sám na lásku

Anotace: Tak to vypadá, když není láska opětovaná.

Láska je největší zlo
které tě kdy mohlo potkat
láska je šváb
co nepřestává tě hlodat

Láska tě bolí
láska tě týrá
jde na tě s holí
do želez svírá

Jsi pro ni zvěř
slepá a hloupá
tak si jí věř
když s tebou houpá

Láska je diktátor
poroučí tobě
láska je nádor
co nechceš mít v sobě

Láska ti otráví sklenici vody
s láskou ti zhořknou nejsladší plody
pro lásku není tvůj život nic
láska ti v hlavě řve z plných plic

Láska tě polije ledovou vodou
když v horách umrzaj konečky nohou
láska ti podá kanystr s benzínem
když za žháře křivě si světem obviněn

Láska ti nabije vražednou zbraň
když před ní prchá nebohá laň
láska tě ponoří co nejvíc na dno
abys si okusil největší bahno
Autor deleite, 27.05.2010
Přečteno 303x
Tipy 2
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Eru Alonnar
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen láska udělá ze střelce slepce
jen láska dá lani křídla dvě lehce

Ta láska umí i život ti zbořit
ta láska před kterou se musíme kořit

PS: jsem rád že dál píšeš:-)

31.05.2010 20:09:00 | Eru Alonnar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí