Její rituály

Její rituály

Anotace: .

Probudil jsem se,
když vstala z postele.
Poslouchal jsem mlaskání
jejich bosejch nohou
na lině v kuchyni.
Teď si dělá kafe. Jinak nesnídá.
Znám její rituály.
Položím ruku na její stranu postele.
Je horká. A voní, jak dokáže
vonět jenom ona.
Ale horkost pomalu vyprchává.
Poslední zbytky tepla
uvýzly pod mojí prázdnou dlaní.
Za chvilku vstanu i já. Musím.
Musím se dostat i přes tenhle den.
Protože na jeho konci bude ona.
Aby mě pomilovala, aby mi vynadala,
aby se mi smála. A aby jako dneska,
vstala.
Autor Tecka 2, 29.05.2010
Přečteno 302x
Tipy 27
Poslední tipující: moon.light, Gabrielle, Zefi, mexx, hašlerka, Fighting Dreamer, labuť, Psavec, Mraveneček, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkný..

29.05.2010 20:49:00 | harmony

obyčejný život v lásce dvou..
ST

29.05.2010 20:17:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí