Lesklá..

Lesklá..

Anotace: .. noc

V snách sa od hlavy po päty trblietam
- keď snívam, nie som?
závoj sĺz tratím všade, kade lietam
zmorený plesom

tanečných kreácií z výbojov bleskov
sršiacich z neba
tiež sa Ti sníva noc plná odleskov
nežných sĺz? zliepam

tieň (nie je v zrkadle), neriešim spánok
bez snov o Tebe
od sĺz premočené telo ten amok
suší, lúč vstrebe

prvý, čo spálil sen, zo Slnka zhora
hlava mi treští
z túžby po tanci je noc čo noc chorá
od sĺz.. tých beštií
Autor Petbab, 30.05.2010
Přečteno 323x
Tipy 21
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Divoženka1, Vjeršotepec, Holis, hašlerka, mademoiselle secret, ilona, Psavec, Sima, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

závěr je silnej
ale dle mého by jsi se do toho mohl ponořit ještě víc.

01.06.2010 10:43:00 | mademoiselle secret

Já se pacinou hlásím,že určitě ano :)Tohle taky moc dobře rozeznávám:)

31.05.2010 04:05:00 | ilona

možná takovou noc prožilo víc lidí

30.05.2010 14:08:00 | Jiná

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí