Pochyby

Pochyby

Anotace: nj žárlivá=(=( ale když to nejde ovládat=( taková rozpolcenost...

Vím, že jsem pro něj ta nej,
přesto však pochyby mám,
v mém nitru, mají tam rej...
Asi jim pokutu dám!

Když mluví o jiné
slaví ty pochyby...
Sen o mě - jediné
trhají pohyby
-prudkými-

Maj velkou radost,
pochyby zvrácené,
že trpí mi bolest
scénáře smyšlené.
-když řekne jíné puso-

Je to až k neuvěření...
Imaginární pochyby,
to jejich víření
a hlavně ty pohyby
-jimiž trhají mé srdce-

Ví, že je živí?
Těmi kousky rubínů,
co v mém srdci teď chybí?
A co když pominu?
-budu mu chybět?-
Autor angelicek, 30.05.2010
Přečteno 332x
Tipy 9
Poslední tipující: Kajaro, ilona, Pevya, CULIKATÁ, ta.cupka., Giginka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bolavé srdce je k neunesení, ale píše krásné verše.

31.05.2010 17:55:00 | Pevya

Budeš...:o)

30.05.2010 22:14:00 | Giginka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí