Ani nevíš

Ani nevíš

Anotace: nevíš, protože to nevnímáš ...

Ani nevíš, kolik myšlenek denně na tebe mám,
Netušíš, že s tvým jménem na rtech usínám,

Ani nevíš, jak ráda mám pohled do očí tvých,
Jak rozzáří se svět a vše se náhle točí,

Ani nevíš, jak roztomilou máš malou vrásku,
Jako niť lemující nejkrásnější sedmikrásku,

Ani nevíš, jakou roli v mém životě hraješ,
Když semnou v noci uléháš a ráno i vstaneš,

Ani nevíš…vlastně vůbec nevíš, co pro mě znamenáš,
Patrně to neuvidíš...protože to nepoznáš.
Autor Gamy, 31.05.2010
Přečteno 485x
Tipy 12
Poslední tipující: grázlík, Psavec, Mbonita, CULIKATÁ, labuť, Mraveneček, Sweet KiWi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí