Jedna zamilovaná

Jedna zamilovaná

Anotace: Blázen který miloval...

S pocitem dnešního dne,

ukládám se a myslím na Tebe.

Nechám si zdát o tvých krásných očích,

a o Tvých tolik nezkrotných kadeřích.


Do snu vkradla se mi myšlenka,

ale pro Tebe je to záhadná tajenka.

Snad přijdeš na ní sama,

a není to velká neznámá.


Že slovy Mám Tě rád potvrzuji svoje city,

na papíru černou tuží jsou vyslyšeny.

Na Tvé tváře obtisk mých dlaní bych učinil,

a polibkem bych vše zpečetil.


Na Tvé jemné dívčí rysy skládal bych básně,

a Tvůj obraz zvěčnil bych na plátně.

Do ucha šeptal bych něžná slůvka,

a rozehnal bych všechna Tvá chmura.


Okvětními lístky zasypal bych Tě,

a nebe by bylo blankytné.

Bezostyšně díval bych se na Tebe,

a motýlí křídlo se třepe.


Nevím,jak Ti to mám říct,

tak snad tohle budeš číst.

Že ten kdo na Tebe myslívá,

já zamilovaný blázen se na Tebe usmívá.
Autor Kessi, 31.05.2010
Přečteno 346x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Dygi, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba, Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST - pěkné vyznání

31.05.2010 14:29:00 | Dygi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí