Vztah

Vztah

Anotace: Láska je na hřišti života vždy favoritem, rozum tím posledním dobíhajícím hráčem.

Chlapec a dívka, muž a žena
toť dvojice moc rozdílná.
Říká se, - protiklady se přitahují,
ale na jak dlouho se obě dvojice milují?

Ví vůbec někdo z nás,
co to je mít vztah?
A co v něm by nemělo scházet?
Vedle koho máme v náruči snít
a vedle sebe, se probouzet?

Cítit tu zvláštní chemii,
která proudí v oboustranné linii
mezi tebou a mnou
a toužit poznat tu "chuť" neznámou.

Krásná je vzájemná důvěra,
tolerance a cit
tak proč zaskočí nás nevěra?
Kam ztratí se ta slova,
jen pro tebe chci žít?

Dle mého, láska neni vše!
Musí v ní být vzrušení,
které přechází v souznění
a oboustranné pochopení,
tak nakreslená má být nadevše!

Co je prioritou pro partnera?
Myslím si, že nejhlavnější je důvěra.
Krásnou/ým býti můžeš sebevíc,
ale tvá povaha a charakter ukáže
druhému vždy víc!

Říkat si ta hezká slova
a vědět, že ani jeden si je nenamlouvá.
Jak nepopsatelné jsou ty chvíle vztahu,
když nedojde na nevěru.

Pak partneři přestávají věřit v lásku,
za kterou byli ochotni položit víc -
než ledajakou sázku!

Kdy nastane ten moment,
že něco vztah probodne a zničí?
Oba partneři se promění v neznámý exponent
a navzájem sobě si příčí?

Pak začnou hádky,nadávky i výčitky
možná několik facek,
proč museli jste oba dva ty hezké chvilky,
přelomit jak slabý klacek?

Vztah jednou přijde, ale málokdy vydrží do smrti,
ale pokud jste skutečně milovali,
měl by Vám utknout, ve Vaší paměti!
Autor Any 4, 31.05.2010
Přečteno 407x
Tipy 5
Poslední tipující: Iv, ilona, 4LJFilip
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherná ! A v tom vztahu,je asi nejdůležitější vzájemná komunikace.Přímá,upřímná a hlavně častá.Prostě jak se jednomu něco nelíbí,ale i líbí,měl by to tomu druhému říci hned a na rovinu.
Tím se to dost usnadní,ale málokdo to praktikuje a pak přijde ta nevěra.

24.10.2010 21:51:00 | Iv

libi se mi celkove*, ale ten konec se mi libi nejvic*

01.06.2010 18:07:00 | 4LJFilip

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí