Lítám...

Lítám...

Anotace: píseň...

Sbírka: Nový svět

Odjíždíš sám,
dlaň Tvou v srdci mám
a chvíle příštích
dnů
lásku tříští
nám
do krajů,
který znáš…

Lítám zas
k Tobě -
- ke hvězdám,
líbám Tě dál,
lítám a Ty nevidíš kam,
lítám…
do hradu beze jména,
jsem Tvá žena,
rytíři můj…

Zastav se, stůj,
neodjížděj mi dál,
náš svět hoří…
Zastav se, stůj,
neopouštěj můj žár
dnešní noci…

Lítám zas
k Tobě -
- ke hvězdám,
líbám tě dál,
lítám a Ty nevidíš kam,
lítám…
Autor Moonlight7, 31.05.2010
Přečteno 462x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí