Pavouček pro štěstí

Pavouček pro štěstí

Anotace: v hlavě mi k tomu hraje melodie, pokud ji nenajdete, verše vam asi ladit nebudou...

Okolo mne svou síť něžně splétáš,
jak nechtěl bys mi ublížit.
Tvůj malý dárek na lepší časy,
já nechám se do ní zabalit.

Jsi pavouk, pleteš pavučinu snů,
jsi sám jak síť, nekonečný hlavolam.
Pleteš mi hlavu, nevědomky se k Tobě pnu,
pocity svoje nezvládám.

A kříčím a pláču, a směju se a jásám,
to kvůli Tobě,
štěstí moje,
se v sobě nevyznám...

...a píšu...
Autor C.alwen, 01.06.2010
Přečteno 485x
Tipy 13
Poslední tipující: Matty09, jvacl, carodejka, LeeF, Zlatičko, Psavec, Skalsky Pavel, Niky88, CULIKATÁ, Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké.

A kříčím a pláču, a směju se a jásám,
to kvůli Tobě,
štěstí moje,
se v sobě nevyznám...

...a píšu...

12.10.2010 01:36:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí