Loučení

Loučení

Anotace: Až když se loučíme, tak si uvědomím, jak moc ho miluju :)

Cítím tvůj pohled, kdekoli jen jsem,
ty jiskry v očích zářící,
ty provází mě nocí, dnem
a těší oči plačící.

Cítím tvůj dech na rtech svých,
ta tvoje v úsměv mění se
a pohled zpod řas chvějících,
když oči v slzách topí se.

Slyším tvůj hlas, jak šeptá mi
ta dvě nejkrásnější slova
a já se smutkem prosím rty,
ať opakují je zas a znova.

Tvá ruka hladí moje tváře
a stírá z nich vlhké slzy,
teď jsi se však změnil v lháře,
slíbíš, že se uvidíme brzy.

Tvá vůně poblouzní mě tak,
že uvěřím i slovům křivým,
loučíme se, tak proč jsem šťastná?
Jsem zamilovaná, tak co se divím.

Jak prokoušu se samotou?
Že se ještě někdo ptá..
Budu se těšit jenom na to,
jak "MILUJI TĚ" zašeptá..
Autor Micky, 02.06.2010
Přečteno 284x
Tipy 9
Poslední tipující: ta.cupka., Zasněný básník, al-pacino, Maranatha, Sweet KiWi
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně vyjádřené pocity.

15.11.2012 19:24:06 | Robin Marnolli

To víš, byla jsem doma a stýskalo se mi po něm :) To se to pak píše samo.. :)

05.06.2010 09:32:00 | Micky

Pěkný Micky:)a to si furt stěžuješ na nedostatek inspirace:D,,,

03.06.2010 20:06:00 | Si

Cítím tu zkušenost,ST...koukám na to zdruhé strany,alespon né nikdy..máš sny:)

03.06.2010 14:55:00 | ta.cupka.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí