další co mi utíká

další co mi utíká

Anotace: miluji jí a je mi prostě vším :'-(

nenávidím svět za to jaký je
udělal jsem chyby jako každý
a zmizela mi naděje
snad schpen jsem i vraždy
v létě závěje
v noci světlo
v zimě slunce hřeje
naruby vše je
dej mi ránu třeba
potkopni hůl
neexistuje věda
každý z nás je vůl
slova jako milovat a láska
všechno drtí
všichni jakoby na pokraji smrti
miluji ji
a ona říká mi totéž
jako bych lezl na věž
z které skočím
ničemu už nerozumím
místo abych viděl svět krásný
zase k zemi letím
ale nahoře je ona
proto se pokouším
je můj svět
je mi vším
podívám se jí do očí?
uvidím je ještě někdy?
snad ano i když to dnes končí :'-(
život bez ní je jako hrot trnu
pomalu na něj tlaším tělem
dokud tělo nerozervu
hlava se mi točí
přestal jsem jíst
kdy to skončí?
kdy budu si jist
že je má navždycky má???
příjde den takový?
nebo jsem lakomý?
že přál bych si jí jen pro sebe
miluji tě lásko
a nikdy nechci být bez tebe
prosím
Autor Mirusek, 02.06.2010
Přečteno 339x
Tipy 2
Poslední tipující: al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí