Sníh

Sníh

Anotace: třčřt

Sníh je tak bílý,
tak nevinný,
tak krásný,
tak chladný,
tak ,jako ty,
ty ,jenom ty,
který jen na konci umí,
tak hodně ublížit,sklamat a dát tu největší bolest.
Ale nemůžu ti dát ,tu největší bolest ,to největší sklamání,které jsi mi dal ty.
A proto ti přeji ,aby ses zamiloval tak ,jako já,
abys poznal ,to ,co já,
tu neobjetovanou lásku,
kterou jsi mi dal jenom ty
ta totiž bolí nejvíc na světě.
Autor 89Rosa, 26.12.2005
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska také bolí, zamilovat se a poznat zklamání patří též k životu.

26.12.2005 19:55:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí