Růžová zahrada

Růžová zahrada

Anotace: Netušim jak by se měl psát správně text pro píničku, ale kamarád mě poprosil, ať mu napíšu baladu:)

Kdysi dávno žili jsme
jak Adam s Evou v ráji
všechno bylo tak krásné.
teď nůž naše srdce krájí.

Byli jsme jak z pohádky
princ se svou princeznou,
růžovou zahradou kráčeli
živi jen svou bezmeznou
...láskou bezmeznou

Ref.
Poslední dobou mám
zas a jen ten pocit,
ten, co já už dobře znám..
do propasti skočit

Poslední dobou vím,
že to není jenom můj
přítel, hluboký splín.
chce být se mnou,
stůj co stůj.

...
Jako nevyslovená přání
mizel i já v tvém stínu
Jako rytíř pro krásnou paní
myslel jsem, že ráno zhynu..

Za zdí z iluzí a snů,
Za hradbou pocitů přání
za branou do ráje stojím
teď i já ...já znenadání
...znenadání

Ref.

...
Růžovou zahradou
plnou tvojí lásky
kráčeli jsme já a ty
..již není cesty zpátky
...cesty zpátky

Ref.
Autor Alfie, 02.06.2010
Přečteno 272x
Tipy 6
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Morsia, Bíša, ilona, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí