zase utekla

zase utekla

Anotace: ...

Smutek skrývám za úsměvem,
Když miluju!
Ženu, kterou nemohu,
není mi přáno….
Pak smích střídá se s hněvem,
A lítost odnáším si
v batohu.

Vše co cítím, vyřkl jsem!
Sinusoida dění.
Lásku k tobě hlásám všem,
Mlčky křičím, němě volám…,
No a ty … ?
prý vstávej.., to už není snění!

Realita jiná jest,
Jsem na zem z oblak přikován.
Vzdušné zámky rázem chřadnou,
A životem dál už jen každý sám.
Nevěřím, nechci….
Že jsou ty krásné chvíle…
Jen pouhý flám..
Autor Mins, 03.06.2010
Přečteno 299x
Tipy 19
Poslední tipující: harmony, Larey, Mbonita, Mraveneček, ewon, al-pacino, LeeF, labuť, hašlerka, Skalsky Pavel, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká.

03.06.2010 10:00:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí