Zrzavá holka

Zrzavá holka

Anotace: výbuch emocí

Ta zrzavá holka měla rovnátka
a pořád se smála
já uviděl otevřená vrátka
i to že se bála

bylo jí dvacet let
a měla na to nárok
vše krásné chtěla hned
a né až někdy za rok

byla to láska a já jí chtěl
bylo to mocné chtění
byl to výbuch našich těl
co životy nám mění

bylo nám vše fuk
a všemu jsme se smáli
ze mě zářil zase kluk
a krásně jsme si lhali

byla krásná a stydlivá
smutná mazlivá i zlobivá
divoká a žárlivá

no a potom když se oči zklidní
ale nechce se jim spát
a když ústa jsou ta první
a nechce se jim smát
Autor Akyš, 03.06.2010
Přečteno 431x
Tipy 9
Poslední tipující: carodejka, Zorenka Ježková, Sisinka, Mraveneček, al-pacino, LeeF, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké a hravé.

04.06.2010 23:05:00 | carodejka

Byla krásná a stydlivá,
smutná,mazlivá i zlobivá,
divoká a žárlivá...

Hřejivá slůvka
:-)

03.06.2010 19:28:00 | Sisinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí