U vody...

U vody...

Anotace: u větší vody...

U vody…

Šíré moře, vzduté vody
Vody plné mocných vln
Údery o břeh jak lásky svody
Tříští se v pěnách - jsem jich pln

Oceán Tichý hukotem sílí
Řítí se na břeh bez mezer
Však bolest mou už nerozstřílí
Už nezmění mé „Wiedersehen“

Loučení s Tebou bolí jak plíce
Co chtějí vdechnout celý svět
Sbohem mi dá snad jen Večernice
A s přílivem novým vrátí se

a zvony ticha začnou bít
a rohy vůní zadují
a květen zmizí – škarohlíd
a Mácha? Ten to ustojí…
Autor trentatre, 03.06.2010
Přečteno 311x
Tipy 9
Poslední tipující: TetaKazi, ilona, Romana Šamanka Ladyloba, Sisinka, CULIKATÁ, labuť
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně vyjádřené!

03.06.2010 19:12:00 | Sisinka

Pěkná.Také se mi líbí.St.

03.06.2010 16:36:00 | CULIKATÁ

Jasně, že to ustojí... mě se to líbí!

03.06.2010 16:13:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí