báseň nebo povídka,či jenom úvaha......či jen..

báseň nebo povídka,či jenom úvaha......či jen..

Anotace: krátké nebo dlouhé zdělení v próze či verši.

Co je pro mně důležité,důležité je zdělení
a potom teprve forma,utváří se myšlenka,
možná ještě kulhá,jsou ale lidé
co jak parazité,nikdy neocení.
Ve slovech jsou odporná,pravě ta slovíčka
co utvoří tu podstatu,co pevně drží,
když slouží,proze či verši
jak láska včerejší co je ale duležité
DŮLEŽITÉ.
Důležité že žije,
tím vlastním životem,
a opouští je nevěrná
svého Autora.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 03.06.2010
Přečteno 374x
Tipy 12
Poslední tipující: Wor, divoska_jaja, Bíša, PIPSQUEAK, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné, upřímné dílko...*:)

04.06.2010 09:10:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí