Nevím

Nevím

Anotace: ...

Myslela jsem,že jsi jiný,
že jsi se změnil,
ale jak pozoruji,jsi stejný.
Stejný jak jsi byl.

Pořád se zády otáčíš,
pořád mě nemiluješ,
pořád se nesnažíš,
pořád mě ignoruješ.

Už začínám věřit,
že už to nejsme my,
že už to jsme zase
jen já a ty.

Já se vážně snažím,
už nevim co dál,
ve tvém obličeji čítám,
že bys byl raději sám.

Pusu mi nedáváš,
cítím se tak sama.
Raději odcházíš
a mě necháváš doma.

Všichni lidi kolem tebe
jsou ti milejší než já.
Tak koukni se mi do očí
ať zjistím,jestli se mi to jen zdá.

Raději odvracíš oči,
jediný tvůj pohled mi nepatří.
Tak proč jsi mě chtěl zpátky?
Být jen tvou posluhovačkou mě nestačí.

Už nevím co dělat,
abys mě měl rád,
vím,že je nemožný,
abys mě kdy miloval.
Autor 1982-JnU, 04.06.2010
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Téma známé asi všem, ale rýmy by měl ten, koho se to týká...ještě bych si s verši pohfála víc, ale jinak ok.

06.06.2010 12:43:00 | hypertenze

Co to poslat adresátovi? My ti s tim moc nepomůžem..

04.06.2010 19:56:00 | hauskaa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí