Oslepení

Oslepení

Anotace: ***

Začalo to v parku
chodil jsem tam po setmění
zmocnila jsi se mého srdce
už tehdy jsme byli rozdělení

oba jsme si mysleli
že láska věčně trvá
byl jsem tvůj první
a ty moje prvá

říkali nám že jsme moc mladí
na to abychom zamilovaní byli
my jsme však měli svou vlastní hlavu
a svůj sen jsme dál snili

byla jsi tak krásná
a jediná kterou jsem chtěl
to co bylo očividné jsem neviděl
já zamotanou hlavu jsem měl

byl jsem lásko šílený
vše bych udělal pro tebe
ty jsi mě však jen využívala
a pak odkopla mě od sebe
Autor Final, 05.06.2010
Přečteno 337x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bolavé poznání:(.St a smíška:))

05.06.2010 12:49:00 | CULIKATÁ

:-) nikdo přece neví všechno

05.06.2010 11:26:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí