Noční můra..

Noční můra..

Anotace: .. Slunce

Slunce, Tvá střapatá hlava
do snů mi půlnočních svítí
jenomže jinak - je tmavá
a na rtech má temné kvítí

aniž bych viděl do očí
za vůní k ústům chci blíže
když už jsem na dotek, skončí
sen zpátky u zemské tíže

důkaz jsem chtěl naší lásky
vyrvat ze snů pošetilých
rozebírám na součástky
celý den bdě ve snech bílých

polibky Slunce ze spaní
nediv se mi, jestli šílím
když Ty nemáš ani zdání
o nočním Slunci.. motýlím
Autor Petbab, 05.06.2010
Přečteno 299x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, zelená víla, Jiná, Dygi, Agniezka, Bíša, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ta se krásně čte a určitě ještě krásněji poslouchá...

07.06.2010 19:28:00 | Jiná

..mě taky,st.

05.06.2010 19:19:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí