Je to jako být..

Je to jako být..

Anotace: .. motýlem

Někde mezi.
-
Neviditelný slova.
Pohledy.
Doteky.
-
Láska.
-
-
-
Opěvováno básníky
hledáno snad všemi
ztracenými
dušemi.
-
Je to energie
co proudí mi mezi prsty
a dotýká se
každé části
mého těla.
-
Vesmír
všude kolem
a jen my dva
jako z pohádky.
-
Kamenné zdi
co se bortí
pod jediným dotekem
Tvojí ruky
a Tvých objetí.
-
Jako být motýlem
a mít domov všude
kde se rozhodnem.
-
Horké polibky
A vášeň.
-
Ach ta VÁŠEŇ!
-
Já a ty.
-
My.
-
Stavíme si
svůj hrad
někde v oblacích
a je to fajn
protože prostě jen
chceme být.
-
Spolu.
-
-
-
Napořád lásko.
Autor *whatsoever*, 06.06.2010
Přečteno 502x
Tipy 24
Poslední tipující: maliska, Elisha, jvacl, la loba, Gabrielle, Xantista, Danger, Isquieasuus, James Libustka, NikitaNikaT., ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká

04.11.2013 19:55:06 | Bananky v čokolade

Nádhera. Škoda, že já nemůžu prožít nic podobného...užívej si to ;)

03.02.2011 13:31:00 | Xantista

Taky někdo umí létat :-)
Pěkná ,hřející.

28.12.2010 22:15:00 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí