Když ty spíš

Když ty spíš

Anotace: Zavři jednou své oči, abych neměl trému.

Tvoje oči zase jednou chvíli spí,
mysl otočená na nový den.
Na co myslíš a co na srdci máš,
to je otázka kterou zjistil bych rád.

Znám tě už nějaký pátek,
a vím,
že tajemnou duši máš,
to tví tajemství chtěl bych znát.

Myšlenky, hádám, se ti honí daleko v oblacích
a ty bys chtěla toulat se dál.

Já tady sedím,
na zavřené oči se dívám,
potichu ti můžu říct.

Máš svoji krásu v duši ukrytou,
chtěl bych získat od ní klíč.
Jít s tebou za ruku a oporu v tobě mít.
Má duše zamyšlená měla by klid.

Tvrdím to ve chvíli,
kdy ty spíš,
zítra budu opět stejný a bude klid.
Autor Hantec, 06.06.2010
Přečteno 550x
Tipy 7
Poslední tipující: PPetrushka, ilona, Dev_LATea_princess, Kars, Agniezka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hlavně nemlč, to je největší problém lidí, že mlčí.

31.07.2010 16:38:00 | PPetrushka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí