bezmocná

bezmocná

Anotace: tak strašný pocit..

co můžu dělat
o čem můžu snít
co bych měla chtít
raděj se neptat

obejmi mě, pevně
miluj mě, čistě
líbej mě, něžně

vrať mi mé sny
vrať mi můj pocit bezpečí
nenechávej mě tu samotnou
nenechávej mě tak bezmocnou

/věř, že můžeme být spolu,
věř v lásku napořád/

co mám udělat?
jak to mám vrátit?
prosím, nedělej to
prosím, věř našim snům

jen tu tak sedět a čekat
jen doufat v nesplnitelné
jen bezmocně přihlížet
já nemůžu

všechna ta vina je má
drtí mě její tíha
mohla jsem to změnit?
jak moc bych chtěla
je pozdě!
je pozdě zachraňovat city
je pozdě a já to všechno propásla
jak se sebou mám žít?
jak bych vůbec mohla snít?
jak, když proti všemu jsem
tak bezmocná
bezmocná
Autor dream in emptiness, 07.06.2010
Přečteno 341x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, JohnyD.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dala jsi smutku tvar...pěkná básnička, i když obsah je smutný

07.06.2010 16:09:00 | JohnyD.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí