Přátelství x láska

Přátelství x láska

Anotace: ...

Někdy přemýšlím,

zda bych chtěl být milován.

Neboj, nic s tebou nezamýšlím,

jen bych chtěl být mladý pán.



Bojím se,

zničit to co jsme budovali.

Bojím se,

zničit to, za co jsme bojovali.



Bojím se,

zahodit naše přátelství.

Bojím se,

jeden chybný krok.

Všechno se změní,

to na čem pracujeme celý rok.

Bude rázem v zapomnění.
Autor venca206, 09.06.2010
Přečteno 273x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí