láska

láska

Anotace: teď nejvíc mě trápí.. ='(

všichni píšou o lásce,
všichni ji prožívají
už tolik veršů o ní pělo
už tolik básní vyjádřit ji chtělo
ale to přece nejde
nejde do slov vepsat něco takového
tak proč bych o ní měla psát?


topím se v ní, v lásce
teď znovu poznávám,
jak strašná může být
jak strašné je jen o ní snít
teď teprve cítím, jak moc ji potřebuju
jak moc ničí, když je neopětovaná
všechno kolem napouští bolestí a smutkem
zabíjí sny, zabíjí lidi, zabíjí sebe
proč musím cítit, cítit ji v sobě
proč nemůžu naplnit touhu
jak ji teď nenávidím, jak jí pohrdám, jak
ne. ne!
miluju ji, a jeho skrz ni
láska a nenávist jsou jedno
jedno spojené v člověku, ve mně
spojené a nerozlučné
navždy vzájemně bojující
navždy všechny buňky naplňující
láska je divné slovo
láska
co s ní?
Autor dream in emptiness, 09.06.2010
Přečteno 257x
Tipy 2
Poslední tipující: JohnyD., Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí