Růžové trní

Růžové trní

Anotace: ...miluji Tě..

Jako vůně trávy po dešti, jako růžové trní,
Jsou dny bez Tebe, čisté a přesto bolestné..

Jako teplý vánek, jako kotě co v náruči Ti vrní,
Jsem klidná, když trávím s Tebou chvíle žalostné..

Chtěla bych být kotětem, co v náruči Ti vrní,
Ale jsem jen ubohou květinou a růžové trní..

Kapkou deště co vzduch pročistí a všechnu bolest utopí,
Jako slzy, které nejdou zastavit a polštář je smutně skrývá..

Šedý nádech nebe s láskou slunečný paprsek utrpí,
A do srdce svou touhu vrývá...

Jako my dva, spolu, každý sám svůj život žijeme,
Toho trní si nevšímáme a kapky deště z růží pijeme..

A šedé nebe a slunečný paprsek nás na chvilku pojí,
A mrtvá růže snažně naši žízeň po lásce kojí..
Autor verrinnka, 11.06.2010
Přečteno 424x
Tipy 5
Poslední tipující: betmen71, Sisinka, CULIKATÁ, Mates.21, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

růžové,voňavé,opojné

11.06.2010 21:22:00 | Mates.21

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí