Jedna krátká

Jedna krátká

Co znamená milovat a mít rád?
Chybovat sále dokola jen
a časem nezběžným
si s prostotou hrát.

I po letech můžeme být v lásce sevření.
Stále dokola jen marnou nadějí vlečení.
Bez naděje na úspěch.
Autor Philosophic Theory, 11.06.2010
Přečteno 353x
Tipy 5
Poslední tipující: betmen71, Samantha Graham, Fungal, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí