Zahřej mi ruku

Zahřej mi ruku

Anotace: ...

Kde si ty ruce ohřát mám?
Když vím, že teplo nepomáhá
podléhám mylným představám
a mluvit přestávám
často jen postávám
a smutně mávám
na rozloučenou
se svou ženou
milovanou
pláčem slanou
s bláznem vdanou
a myšlenky dál plavou
mou a i tvou hlavou
jak se rvát
a bojovat
svou lásku brát
a darovat
o sebe se strachovat
a todle všechno zachovat
mít rád...prostě milovat

Dej mi ruku...já ti ji zahřeju
Autor Hmota, 12.06.2010
Přečteno 345x
Tipy 10
Poslední tipující: Psavec, labuť, ta co bývala Andělem, Kapka, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, pamp_elka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ruku do kapsy, vždycky se tam vlezly obě :-)

16.05.2012 21:35:31 | ta co bývala Andělem

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí