Odcházím

Odcházím

Anotace: Těžké odejít,ještě těžší zůstat

Na stole máš dopis,neboj žádné výčitky.
Už jsi zase svobodný a nemusíš pro kytky.
Všechno špatný,všechnu zlobu nechám v tomhle bytě..
Stejně jako slova lásky..Kotě,miluji tě.
Doba,kdy nám bylo hezky,mizí někde v dálce.
Moje rty ti naposledy vtisknu na obálce.
Už nebudu v noci plakat,myslet na to,kdes zas byl.
Moc dobře vím,že všechno si mi dal,jen jedno si mi neslíbil.
Už nebudu v noci bdít,čekat na tvé kroky.
Vybral si si alkohol a trvá to už roky.
Tak se tady mějte hezky,ty a tvoje flaška.
Ona byla tvojí láskou a já hrála šaška...
Nechávám tě,odcházím...
Autor Rootness, 13.06.2010
Přečteno 388x
Tipy 26
Poslední tipující: fijalka, Marupiara, bosonožka, Stoneman, susana načeva, Eru Alonnar, Larey, Niky88, poustevník Jirka, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST velmi pěkné

15.06.2010 22:41:00 | Eru Alonnar

Když nezbude člověku nic, tak i ta flaška je dobrá, občas léčí, víc však bere, nesmí však překrývat nikoho než člověka samotného, který touto cestou kráčí.. Moc pěkně napsané..! ;-)

13.06.2010 12:03:00 | Gabriel17

Také jsem odešla a dobře udělala:))).

13.06.2010 11:46:00 | CULIKATÁ

Jo je to dilema ...ale moc pěkně napsaný ST!

13.06.2010 11:43:00 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí