Píseň noci

Píseň noci

Anotace: ...

V noci pusté, kdy naděje již není,
tma požírala záři hvězdy zalíbení.
Ničeho není k pohlazení
v noci černější než uhel odvržení

Uvízli jsme v husté smůle,
jež smrky tajně vyplakaly,
a bolest není z naší vůle,
přesto bolestí jsme polapeni

V noci pusté, kdy naděje již není,
kdy lásky pouze nachové jsou snění
Za lásku bychom byli umučeni,
život nás však nechal v osamění
Autor pan nestálý, 13.06.2010
Přečteno 361x
Tipy 11
Poslední tipující: larissa, Maryje..., Šerák, Lily47, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba, Kapka, ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí