3 měsíce

3 měsíce

Anotace: Dnešek je odlišný od jiných, 3 měsíce odlišných od druhých. Jednou jsi nahoře a...

Dnešek je odlišný od jiných,
3 měsíce odlišných od druhých.

Jednou jsi nahoře a jednou dole,
není dne, kdy nehoupeš se na vlně.

Jsou chvilky hezké, však i smutné,
my spolu proplouváme skrze ně,
to ty je děláš jiné, spolu to zvládneme.

Neboj se jich, když jsme na ně dva,
dvě duše co rozhodli se s nimi rvát,
svou lásku v sázku dát a navždy se milovat.
Autor ArchimondS, 13.06.2010
Přečteno 304x
Tipy 1
Poslední tipující: casla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí