Pouhý slib

Pouhý slib

Anotace: ..

Jsem tady pro Tebe, tak vzpomínej na to,
Miluji Tě, tak řekni mi proč, zlato?
Proč mě necháváš se ztrácet, zmatenou Tvými sliby,
Já tolik věřila a doufala, zase ty samé chyby...

Jsem nenapravitelná, vždyť mě moc dobře znáš,
Tak mě lásko nenech odejít, to co já v Tobě i Ty ve mně máš..
Prosím Tebe, prosím Tvé srdce – otevřete oči,
Mé rty s Tvými se teď smutně loučí..

Život je dlouhá cesta, dlouhé čekání a já jsem tady,
Jdu tou cestou, čekám, ale nevím si už rady..
Jsi jaký jsi, nic to nezmění, ani má láska, ani mé touhy,
Vím, že chceš, abych bojovala, ale výhrou je další slib pouhý..

Pomohl jsi mi zapomenout, snesla bych Ti za to nebe,
Teď pomoz mi zapomenout znovu..na nás..na Tebe...
Autor verrinnka, 14.06.2010
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí