Nevidím, necítím, netuším…

Nevidím, necítím, netuším…

Anotace: ...

Ne, nechtěla jsem ti křivdit,
vždyť jsi mi nikdy nelhal

Netvrdil jsi mi,
že jsem krásná.
Neobdivoval jsi
mé velké temné oči.
Nelíbil se ti
můj úsměv.
Nenalhával jsi mi,
že beze mě nemůžeš být

Nedělal jsi nic z těch věcí
které mi nalhávali jiní…

Tvé chování
Tvé projevy…
Dávaly a dávají mi najevo,
že tohle asi není láska…

A i když…
Držíš mě za ruku….
Hypnotizuješ mě očima..
Líbáš mě na rty….
Koušeš do krku
Hladíš po těle…
Tvrdíš, že Ti chybím…

Tak Ti nevěřím…
Proč?

Nevidím, necítím, netuším…
Tvou lásku ke mně
Autor Michelle.cz, 09.11.2004
Přečteno 604x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí