Oda na Verču

Oda na Verču

Anotace: Báseň o mé drahé přítelkyni,překvapivě jménem Verča...

Jsou-li někde na světě andělé,
Ty jsi jenou z nich...!
Tvá krása ozáří mou cestu tmou,
každý, kdo na mě kdy řval, Tvou krásou tak jako já ztich.
Když jsem s Tebou, mé srdce jásá, vidím vykvést kytku povadlou!
Život můj je jako stejk a Ty jak jeho koření,
co vyměnil semnou falešný šejk za trochu kouření...
Tvé vlasy tak krásně voní v mrtvém tichu před povodní...
Je mi nad Slunce jasné, že na světě již není dívky tak jako Ty krásné!!!
Kdyby se snad mělo něco zlého stát,
nebo kdyby Slunce přešla chuť se na nás smát,
já vždy při Tobě budu stát!!!
Autor Luki, 16.06.2010
Přečteno 633x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

chtělo by to formu, a nějaký obrazy

26.12.2012 22:03:25 | Robin Marnolli

Souhlasím.Ovšem,je to z doby,kdy sem se naivně domníval jak je všechno fajn a krásný...To sem ještě nevěděl,teď už vim.

26.12.2012 22:06:18 | Luki

ok.

26.12.2012 22:07:40 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí