Lucie :-*

Lucie :-*

Anotace: Láska je nejhlubší lidskou potřebou,je tim co nás dělá štastnými a co naší existenci dává smysl.Lásku je těžké definovat.Snad se dá řici,že pro duši je to vášen vládnout,pro ducha je to sympatie a pro tělo skrytá a něžná touha zmocnit se toho koho milujem

Můj pohled pluje temnou noční
krajinou a já zas myslím na
tebe na mou jedinou.
Křičím do tmy ty slova zas a znova.


Lásko má kde jsi kde tě mám
jsem tu bez tebe jako kůl v plotě
opuštěn a samotinký sám.
Vracím se stále v mých vzpomínkách
ke dnům kdy spolu jsme byli smály se
líbaly a laškovaly.


Tvé jméno šeptám do houstnoucí tmy
to tvé překrásné jméno co na mysli mi tane
Lucie šeptám tvé jméno do houstnoucí tmy,
a stínů
Ani si už neuvědomuji že už ho nešeptám
ale přímo řvu až do úplného ochraptění.


Lucko Lucinko Lucie sem do tebe blázen
a jak by ne jsi překrásná jsi má bohyně
má modla jsi jako sen a přec vím že se
mě to nezda.


Mé myšlenky plují temnou nocí
kterou plují stíny bez pomoci
a já ti úplně propadl mě už nikdo
nemůže nemůže pomoci.....
Autor Davael, 17.06.2010
Přečteno 336x
Tipy 4
Poslední tipující: zelená víla, nejsembásník, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí