Výkaz zisků a ztrát

Výkaz zisků a ztrát

Anotace: zdání klame, jen osud všechno láme...

Sbírka: Věci neměnné

Napsal mi ten, co mě opustil,
že nemůže na náš vzah zapomenout.
Prý hledá toho, kdo dopustil,
že prosí teď na kolenou.

Kdo dopustil, že už se neznáme,
a neumíme společně milovat.
Prosil vkleče se seznamem,
svým výkazem zisků a ztrát.

Osud, to ten, co nás rozdělil.
Ten po boji chrabrý hrdina.
násilím změnil mé cesty cíl,
však nejsem jediná.

Nejsem jediná, co dostala,
tvůj dopis plný lží a slibů.
Osudu teď velká pochvala,
že láska má je v pohybu.

Proč jsme my ženy, tak naivní,
že čteme si výkaz zisků a ztrát.
Naštěstí nás osud ovlivní,
tak zapomeň na návrat.

Osud, ten moudrý, co vydrží
a z příběhů staví si hrad.
na životech vždy utží,
ten výkaz zisků a ztrát.
Autor patrikus, 17.06.2010
Přečteno 303x
Tipy 7
Poslední tipující: 4LJFilip, Zasr. romantik, Mates.21, malá slečna, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Paráda!

18.06.2010 13:01:00 | Zasr. romantik

nádherné,pravdivé

18.06.2010 09:58:00 | Mates.21

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí