Chci být

Chci být

Anotace: ...

Chci být slza štěstí ve tvém oku,
chci být přítel, co ti stojí po boku,
chci být měkkoučkým polštářkem, na kterém tak sladce spíš,
chci být dívkou, o které každý večer sníš,
chci být oblíbenou písničkou, kterou si rád zpíváš,
chci být tou, kterou tak vášnivě líbáš,
chci být obraz, který si v duchu maluješ,
chci být tou, kterou tak miluješ.
Autor malý ďáblík, 21.06.2010
Přečteno 461x
Tipy 5
Poslední tipující: 666 Idiot MCR, Viktorie Zvalová, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Téměř jsem se zamiloval:D :)...

21.06.2010 22:31:00 | Šerák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí