Miluju...

Miluju...

Anotace: Co se mi líbí?:)

Miluju svět pro jeho nekonečnou krásu,
miluju život pro jeho jedinečnost,
miluju květiny, co ozdobí každou vázu,
miluju přírodu pro její výjimečnost.

Miluju vánek, co hladí mou tvář,
miluju lásku, co srdce mi bere,
miluju osud, který je největší lhář,
miluju vzduch, co se mi do plic dere.

Miluju lehkost ptačího letu,
miluju blankytně krásnou oblohu,
miluju pohlednice, poslané z výletu,
miluju člověka, který má pro něhu vlohu.

Miluju noční měsíční svit,
miluju šeříkové vůně,
miluju ten krásný romantický hit,
miluju klid v srdci, když mi trápením nestůně.

Miluju pampeliškový háj,
miluju, když víš, co mi udělá radost,
miluju pocit, že se opět vrátí máj,
miluju pocit, když nemám žádnou starost...
Autor Rezka Štrochová, 21.06.2010
Přečteno 293x
Tipy 3
Poslední tipující: mida, BARBYE
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Miluješ, to znamená, že žiješ :)

21.06.2010 19:13:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí