Co nám Bůh nedá ted

Co nám Bůh nedá ted

Anotace: :-*

Co nám Bůh nedá ted,
vezmeme si později
Vím, že naše štěstí nemůže přijít hned,
ale pak ho budeme mít tolik, jako když hrníček s medem rozliji

Do stromu iniciály vyrít
a další překážku přejít

Vstávat spolu,
usínat spolu
Co víc si můžeme přát
Co víc si můžeme dát

Jen být spolu,
světem nerušeni
Prožívat každý den znovu
bolesti by byli přehlušeny

Jen být spolu,
u nás doma
v naší posteli
Nic víc bych si ted nepřála víc

Mít klid a rozhlížet se po pokoji,
kam mě ještě v náručí odneseš
Usmívat se na sebe a vědět
že nemusíme nikam odcházet

Přikrýt se peřinou
a společně dýchat
Být spolu každou vteřinou
a naše sny s realitou míchat

Miláčku můj,
nadevše tě miluji
A vše přežijeme spolu,
to ti slibuji!
Autor PoeziGirl, 22.06.2010
Přečteno 348x
Tipy 12
Poslední tipující: harmony, Bíša, jedam, L. Šebestián Borský, Psavec, Sweet KiWi, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Stip.

28.06.2010 23:19:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí