Jeřabiny

Jeřabiny

Anotace: o.o.o

.



Nedávals mi sice bodláčí do vlasů

ani nehrál na stýblo menuet,

povídali jsme si však často bez hlasů,

z jeřabin vyrobils amulet,

co chránit mne měl a plnit přání

/ vložil jsi mi ho do dlaně /

a do ucha šeptal bez přestání,

že takhle to už zůstane.


Seschlé jsou teď jeřabiny,

stejně tak tvá touha,

líbáš zas rty Salomeniny,

vzpomínka zůstala pouhá

na koupání se na podzim pod jezem

a hodiny svorného mlčení,

na něžné polibky kradené pod bezem

a výpravy plné nadšení.


Děkuju ti ale za šťastné dny

plné naděje a lásky

doufám jen, že splní se Tvé sny

a na čele nepřibudou vrásky. . .



.
Autor Temeraire, 24.06.2010
Přečteno 311x
Tipy 15
Poslední tipující: Gabrielle, jedam, carodejka, Psavec, Lissa, CULIKATÁ, Skalsky Pavel, Niky88, danav, rezina
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké.

25.06.2010 01:50:00 | carodejka

jako bys sepsala to, čím právě teď žiju...

24.06.2010 15:57:00 | Lissa

Hezky napsané.

24.06.2010 09:26:00 | CULIKATÁ

Kdo chce kam, pomozme mu tam
a jen ho nelituj
už není tvůj!

Pěkné ...

24.06.2010 05:36:00 | rezina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí