Kde Tě lásko mám..

Kde Tě lásko mám..

Anotace: potřebuji Tě tady tady.. vedlě mě!

Semknuté mám z rána dlaně
s pohledem raněné laně
kam jdu nevím..prostě bloudím
svůj život ve sračkách obracím
dennodenně na Tebe myslím
............
Miluji Tě!Vrať se prosím má lásko
posledních pár srdce tepů..
celá se tady strachy třepu
životní vypadni ven zkouško!

Nedokážu žít bez tvých pohledů
Ať se jinde třebas rozhlédnu?
Cožpak nevidíš vážně umírám!!
co když zítra nebude..né pro mě
upadám k zemi já Tě nepoznávám..
prosím o chvilku..jen pohlaď mě


Řekni mi"neboj se..držím Tě Bubínko
či jak ses měla kočičko?
Na dny jest to asi dlouho..jsi jinde
moment vyprchal láska ke mě už nepříjde

Držíš se nové dlaně,
mě patří život vzpomínek
..ano bylo mi tenkrát krásně!
kolaudace na můj..ze sna domek..

Co dělat když láska..není?
a se mnou umíra i moje snění.....
Autor ta.cupka., 24.06.2010
Přečteno 394x
Tipy 18
Poslední tipující: Tom XVI, Jeněcovevzduchukrásného, Romana Šamanka Ladyloba, al-pacino, Iv, Kokonut, Juraj Hrom, Niky88, JohnyD., Psavec, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsi lev či lvice?
jsi něha či více?

Až uhasne ta svíce
vidět bude více

28.06.2010 15:01:00 | al-pacino

Ta je tak smutná,do pekla
až slza mi z oka utekla
doufám že smutek brzy přejde
a láska znovu si tě najde

27.06.2010 22:10:00 | Iv

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí