Nesmutni

Nesmutni

Anotace: Vaše názory mě zajímají :-)

Znám dobře ten pocit,
kdy najednou cítíš se sám.
Kdy ten, komu věříš,
tě přestává mít rád.

Na stěnách místo obrazů visí rám
a ty vnímáš jen studený chlad.

Je ti líto toho, co skončilo,
a přitom víš, že musíš jít dál
pro to, co dřív ti patřilo,
pro to, co tolik sis přál.

V dáli, nebo hned za tebou
čeká už možná nový sen.
Tak se otoč, chyť ho
a přivítej s ním nový den!

Nesmutni pro to, co bylo,
a už nepřijde.
Ale nezapomeň na to,
i když na tom už dneska nesejde.

Buď rád, že tys měl tu čest
a zahrál sis hlavní roli,
žes byl osloven
a mohl se projít po Amorově poli.
Autor Lůca K., 24.06.2010
Přečteno 306x
Tipy 10
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Niky88, Mbonita, Psavec, CULIKATÁ, labuť, kuskus pruhovaná, až.do.dna
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je hledání.

24.06.2010 19:17:00 | Psavec

Ty chvíle zase přijdou...

24.06.2010 10:40:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí