Nespal se

Nespal se

Anotace: ********************

*



dnes jsi mi dál

než kdy dřív

slyšíš

jak břízy pláčou

ve větru

tři jedle

opuštěné

zkrápějí nás

smolou

zapalme ji

v loučích naděje

a zahoďme daleko

ať vidíme

na cestu našimi životy

ať trefíme

domů

zabloudit ve tmě

zapomenout

nechceme

na doteky nebes

rozsvícených

miliony duší

nezrazených

neztracených

stálých

dotkni se

snad se nespálíš

chladnou září

milionů hvězd

nespal se!

musíš ucuknout

když už jsi blízko

svých tuh

/ tak to děláš, ne? /

tak couvni

opět

nech stálice stálicemi být

jdi za kometou

snad zavede tě

k začátku duhy



/ a nespal se /



*
Autor Temeraire, 25.06.2010
Přečteno 366x
Tipy 14
Poslední tipující: Gabrielle, jedam, hašlerka, Psavec, Mbonita, Skalsky Pavel, CULIKATÁ, Niky88, carodejka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mě se to moc líbilo.

25.06.2010 01:59:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí