Boty a ty

Boty a ty

Anotace: o mém prapodivném hledání lásky...

Hledám tě...
Zakopávám, ničím si boty
Budou na nich oděrky
Co je důležitější?
Neodepisuješ...

Už se poškrábaly
a přitom tě hledám
ničím si boty
Neodpovídáš...

možná
jsi v těch dírách
co na nich zůstaly

Hledám každou jizvu
bude jich hodně
Snad musím běžet
před nezvyklou zoufalostí?
nenacházím...

...odpověď?
Našel jsem tě,
jinou než dřív
Boty zůstaly
přes svou marnivost
nebyly důležitější
než ty...

Hledám tě, ničím si boty...
klopýtám
hledám v botech...
díry...
Autor Johan', 27.06.2010
Přečteno 302x
Tipy 2
Poslední tipující: Descardea
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí