o Lásce

o Lásce

Anotace: ...

Možná ses takový narodil
a možná i tak žil
sám … sám v sobě … krutý k nim … k těm ostatním
Potkala nás láska
ještě před úsvitem
spolu byli jsme blízko nebesům
slyšeli šepot srdce
které nám tlouklo v hrudnících
a šílenství světa
nechávali jsme dole pod námi
odpočívat v tiché věčnosti
…. Taková to byla láska …
… Tak byli jsme šťastní …
……………………………………………………………………………….
Zavři oči to svět se točí
možná je pravda
že svou tvrdostí stavíš si království
možná je pravda
že stojím opodál
Tam kde chceš mě mít
tam kde poznáš můj cit
já stojím za ni
tam kde mne necháváš
……………………………………………………………………………………..
A možná je pravda
Že stavíš zeď
… tak aby ubližovala …
Autor Marcella, 29.06.2010
Přečteno 381x
Tipy 23
Poslední tipující: enigman, HarryHH, Alci, BArBArKO, isisleo, Bíša, labuť, Marfuša, Zefi, jedam, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

možná ji staví jen abys ji rozbourala...

04.10.2010 06:49:00 | enigman

kdo ví ?

18.08.2010 18:26:00 | Alci

Tvé dílko zní mi trochu smutně, ale cituplně a upřímně... možno na cosi čekající, možno čekající na změnu, či smíření. ST! Je za obsah.

29.06.2010 19:00:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí