Stará Láska Nerezavý

Stará Láska Nerezavý

Anotace: o tobě..

Na posled co jsem tě viděla
krásný pocit v srdci mám
to ono tě tak pořád miluje
ikdyž jsi zapomněl...pochybně

já to vím a bolíto
tak popros mé srdce o lítost
bez tvého hlasu a dechu
já v tichosti opouštím trasu

Tak myslím na tebe každý den
a vyjdu na balkon ... vyhlížím tě
pak uslyším zprávy o tobě
to ukápne slza po nose

Někdo uvidí tě sní
a to já otom už dávno vím
necítím k tobě nenávist
to jen lítost a bolest v srdci mým

ikdyž vím že s jinou jsi
já miluji tě v srdci stále hlouběji..
Autor vlcatko, 29.06.2010
Přečteno 364x
Tipy 4
Poslední tipující: carodejka, Luca Steavens, BARBYE
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jj děkuju..

29.06.2010 17:45:00 | vlcatko

taky přeju aby bylo fajn... ale jinak dobré

29.06.2010 17:40:00 | Luca Steavens

jo taky doufam:( :)děkuju

29.06.2010 16:53:00 | vlcatko

doufám, že brzy bude líp :)

29.06.2010 16:46:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí