Na křídlech lásky..

Na křídlech lásky..

Anotace: jen tak si skládám písmenka...

Na křídlech bílých Pegasů,
když přiletí ke mě
tvůj polibek dlouhý,
když zajedeš mi do vlasů
rukou plnou vášně a touhy,
když zadíváš se do mých očí
tak víš,že se mi hlava točí
láskou.

Když na křídlech bílých Pegasů
přijdeš ke mě,lásko
jsi krásná,
něžná...vysněná
jsi blízká nikdy vzdálená
a já jsem TVÁ.
Autor Zlatičko, 30.06.2010
Přečteno 453x
Tipy 25
Poslední tipující: Dejfor, Behemot, Demedalex, vodnař, co zivot dal i vzal, Koza, Kars, Danger, zelená víla, bobi bobie, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

krásná a něžná:-)

09.10.2010 20:57:00 | Behemot

Slyším ten cval a dusot na obláčcích
když nesou ti nejdražší poštovní zásilku
pak ji otvíráš a nezoufáš ani chvilinku
zbarví se nebe do červánků.

17.07.2010 18:49:00 | Danger

Moc hezké vyznání
srdíček cinkání
láskou vyzvání:)).St.

30.06.2010 10:06:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí